onsdag – lördag
från 17.00
boka bord här

 

smått

nybakat surdegsbröd 45:-
vårat kärnade smör

grytfriterade potatischips 85:-
löjromsdipp

pimientos de padrón 85:-

sobrasada 95:-
kastanjehonung | rostat bröd

marconamandlar 65:-

sinisioliver 65:-

 

förrätter

friterad getost ”waldorf” 175:-
äpple | selleri | valnötter

norrøna matjessill 165:-
ägg | lök | brynt smör

kalvråbiff 185:-
comté | ramslök | friterat ägg

toast pelle janzon 295:-
oxfilé | löjrom | äggula

 

huvudrätter

MOROT & RÖKT RICOTTA 225:-
HASSELNÖT | VRETA GULÄRTA | YOGHURT

laxsashimi 255:-
sojabönor | mango | cashew | avokado
koriander | sesam | ponzu

RÖDING ”PETITS POIS A LA FRANCAISE” 285:-
PANCETTA | spritÄRTOR | PURJOLÖK

rôtisserigrillad kyckling 255:-
dijonnaise | grönsallad | pommes frites

svenskt vårlamm ”ras el hanout” 325:-
aubergine | grön sparris | rostad vitlök

vår egen kalvkorv 275:-
ramslök | murklor | vårkål

köttbullar 225:-
gräddsås | lingon | pressgurka

HÄNGMÖRAD ENTRECôte 365:-
HARICOT VERTS | RÖDVINS- & LÖKSMÖR | JORDÄRTSKOCKA

 

sött

crème brûlée 95:-

pavlova 120:-
rabarber | maräng | citrus | marconamandel

18 månaders gruyèreost 95:-
fikonmarmelad

kvällens glass 55:-

chokladtryffel 30:-

 

med reservation för felskrivning