BROMS JULLÅDA
innehåll & tillredningsinstruktioner
lök-& kryddpepparsill
senapssill
skärgårdssill
norröna matjessill
gubbröra
skagenröra
rödbetssallad
gravad lax
hovmästarsås
gustavskorv
griljerad julskinka
ringmans sötstarka senap
köttbullar
prinskorv
ingefärs- & äppelglacerad grissida
janssons frestelse
dark ale cheddar
delikatessknäcke
gustavskorv: äts kall, yttersta skinnet avlägsnas.
griljerad julskinka: äts kall och skivas tunt.
köttbullar: steks på medelhög värme tills varma och fin färg.
prinskorv: steks på medelhög värme tills varma och fin färg.
ingefärs- & äppelglacerad grissida: skivas i tjocka skivor och värms upp i en form i ugnen med sin sås alternativt stekt i en panna och avslutas med såsen.
janssons frestelse: värms i ugnen 175° ca 15 min tills varm, smöret smälter och fin färg.